autor: tor
Witam wszystkich
Problem występuje i jest uciążliwy.
Wylogowanie się i ponowne zalogowanie nic nie pomaga.
Cały czas widnieją u mnie "test - bloki obowiązkowe", "test - bloki nieobowiązkowe", "nowe funkcje aplikacji".
Mam jeszcze dwa zadania, czyli "sprawdź zamrażarkę z lodami" oraz "sprawdzamy dostępność starterów komórkowych", ale je dopiero będę robił dziś/jutro.
Drugą kwestią, która mnie nurtuje to czas w górnym prawym rogu aplikacji, gdy uruchomimy jakieś zadanie. Przykładowo, przy zadaniu odnośnie sprawdzania dostępności starterów. Nie rozumiem do końca przesłania tego licznika, a najbardziej zastanawiający jest dla mnie komunikat, który ukazuje się gdy chcę się cofnąć z zadania (chociażby z pierwszego ekranu zadania) - komunikat grozi, że już nie będę mógł przystąpić do realizacji jeśli to przerwę, a z drugiej strony czas zaczął się już odliczać. Według mnie jest tu problem. Najpierw powinienem móc zapoznać się ze schematem zadania, czyli przynajmniej móc przeklikać je, dowiedzieć się co chociażby mniej więcej należało będzie zrobić. Obecnie z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że jeśli chciałem się rzetelnie przygotować do realizacji zadania (sprawdzić wytyczne itp.), to potencjalnie mogę ponieść konsekwencje niedopracowania aplikacji - nie będę mógł wykonać zadań które chciałem zrobić rzetelnie. W aplikacji, w profily mam sekcję "Wykonane zadania" - kilka pozycji się powtarza typu np. "Test - bloki obowiązkowe" no i właśnie mam komunikat "koniec czasu" przy zadaniu o starterach i zamrażarce. To jest poważny problem.
Poza tym, w ekranie startowym aplikacji wyświetla mi się mapa - ale jest tylko zaznaczony tam punkt z moją lokalizacją. Rozumiem, że inne punkty pojawią się przy zadaniach które będą wymagały odwiedzenia konkretnej placówki?
Lenovo B
Toruń