Po rozpoczęciu zadania aplikacja działa ok, jednak po zrobieniu zdjęcia bardzo często wyświetla się tylko biały ekran, uniemoźliwia to dokończenie zadania
Xperia M
Re: zawiesza się po zrobieniu zdjęcia
#2Czy problem powtarza sie za każdym razem? Proszę też o informację o wersji systemu. Dziękuję!
BK
BK
Beekeeper
Ekipa BuzzBee
Mi Note 10, Android 10
Ekipa BuzzBee
Mi Note 10, Android 10
#3Prawie za kaźdym razem, no i zadania pozostają niedokończone "w toku"
Android 4.4.4 Kitkat
Xperia m2
Android 4.4.4 Kitkat
Xperia m2
#4Niestety mam taki sam problem , ale u mnie za każdym razem pozostaje biały ekran.
LG 4X HD
Jelly Bean 4.1.2
LG 4X HD
Jelly Bean 4.1.2
#5Niestety u mnie jest ten sam problem, ale występuje on za każdym razem i nie mogę wykonać zadań TESTOWCH.
LG 4X HD
Jelly Bean 4.1.2
LG 4X HD
Jelly Bean 4.1.2
#6Witam.
Po aktualizacji do najnowszej wersji problem białego ekranu po zrobieniu zdjęcia nadal występuje.
Xperia m2
Android 4.4.4 kitkat
Po aktualizacji do najnowszej wersji problem białego ekranu po zrobieniu zdjęcia nadal występuje.
Xperia m2
Android 4.4.4 kitkat
#7u mnie jest dokładnie tak samo jeśli chodzi o biały ekran po zrobieniu zdjęcia, po upływie wyznaczonego czasu aplikacja się zamyka a zadanie wrzuca do wykonanych
LG L5
andek 4.0.3
LG L5
andek 4.0.3
#8Witajcie,
prośba o sprawdzenie teraz na wersji 0.7.11 - walczyliśmy z tym problemem i mamy wrażenie, że jest już ok.
Jednak mała uwaga - jeżeli ktoś pozostawi aplikację włączoną i zadanie jest w toku, to jeśli czas na realizację zadania upłynie to zadanie zostanie zakończone.
Jeżeli jest to zadanie o ograniczonej liczbie wykonań to możemy nie móc już do niego wrócić.
Pozdrowienia
prośba o sprawdzenie teraz na wersji 0.7.11 - walczyliśmy z tym problemem i mamy wrażenie, że jest już ok.
Jednak mała uwaga - jeżeli ktoś pozostawi aplikację włączoną i zadanie jest w toku, to jeśli czas na realizację zadania upłynie to zadanie zostanie zakończone.
Jeżeli jest to zadanie o ograniczonej liczbie wykonań to możemy nie móc już do niego wrócić.
Pozdrowienia
Skillman
Ekipa BuzzBee
Nazwa użytkownika w aplikacji: skillman
Huawei P30Lite
Ekipa BuzzBee
Nazwa użytkownika w aplikacji: skillman
Huawei P30Lite
#9Witam,
Mam aplikację w wersji 0.7.11 zawieszanie się po zrobieniu zdjęcia występuję nadal.
Telefon to LG G3s,
Android 4.4.2 KItKat
Mam aplikację w wersji 0.7.11 zawieszanie się po zrobieniu zdjęcia występuję nadal.
Telefon to LG G3s,
Android 4.4.2 KItKat
KrakowskiMC
Użytkownik BuzzBee
Nazwa użytkownika w aplikacji: KrakowskiMc
LG G3s, Android 5.0.2.
Użytkownik BuzzBee
Nazwa użytkownika w aplikacji: KrakowskiMc
LG G3s, Android 5.0.2.
#10KrakowskiMC pisze:Witam,
Telefon to LG G3s,
Android 4.4.2 KItKat
Dzisiaj będzie nieco "przeskoczona" wersja, czyli 7.13 - prosimy Was o sprawdzenie czy problem został usunięty. Najlepiej będzie dla pewności najpierw odinstalować poprzednią wersję BuzzBee i tę nową zainstalować "na czysto".
BK
Beekeeper
Ekipa BuzzBee
Mi Note 10, Android 10
Ekipa BuzzBee
Mi Note 10, Android 10